Szalagfüggöny az ipar területén

JÓL VÁLASZTJA EL A VILÁGOt

 

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. A szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.
A szalagfüggöny anyaga víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél. Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.

 

A szalagfüggöny a fokozódó energiaköltségek csökkentésére egyes hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztására alkalmazzák. A szalagfüggöny típusok egy része is ebbe a termékcsoportba tartozik. Ennek a szalagfüggöny fajtának az anyaga általában átlátszó (víztiszta) lágy PVC. Jellemző méretek: 100 x 1,2 mm, 100 x 2 mm, 200 x 2 mm, 300 x 2-3 mm, 400 x 2-3 mm. A felfogató szerelvény általános célokra horganyzott acél, élelmiszer-ipari és egészségügyi célokra rozsdamentes acél.