Szalagfüggöny ipari felhasználásra

JÓL VÁLASZTJA EL A VILÁGOt

 

A gyakran nyitott ipari kapuk átmeneti hőszigetelésére alkották meg az ipari szalagfüggöny típust. Az ipari szalagfüggöny leggyakrabban lágy PVC lapokból készül. A felhasználásra leginkább a targoncaforgalom jellemző. Kamionterminálok kiépítésénél is alkalmazzák.
A szalagfüggöny anyaga hőszigetelő felület víztiszta lágy PVC. A felfüggesztő elemek a felhasználástól függően, általános célra horganyzott elemekből készülnek. Egészségügyi és élelmiszer-ipari felhasználás esetén korrózióálló acél. Élelmiszer-ipari hűtőpultokra leakasztható extrudált PVC profilokkal rögzítik.

 

A termo szalagfüggöny a fokozódó energiaköltségek csökkentésére egyes hűtött vagy fűtött épületrészek elválasztására alkalmazzák. Az ipari szalagfüggöny típusok egy része is ebbe a termékcsoportba tartozik. Ennek a szalagfüggöny fajtának az anyaga általában átlátszó (víztiszta) lágy PVC. Jellemző méretek: 100 x 1,2 mm, 100 x 2 mm, 200 x 2 mm, 300 x 2-3 mm, 400 x 4 mm. A felfogató szerelvény általános célokra horganyzott acél, élelmiszer-ipari és egészségügyi célokra rozsdamentes acél.

Szolgáltatásaink:

  • Közvetlen és személyes kapcsolattartás vevőinkkel
  • Helyszíni felmérés minden szalagfüggöny fajta esetében
  • Szaktanácsadás a szalagfüggöny típusát illetően
  • Termofüggöny helyszíni szerelése
  • Szalagfüggöny karbantartás
  • függöny szerviz

 

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat a gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot. Forduljon hozzánk bizalommal!