Szalagfüggöny az ipar területén

JÓL VÁLASZTJA EL A VILÁGOt

 

Szalagfüggönyeinkkel hőszigetelő hatás érhető el. Egy munkahelyen nagyon fontos a megfelelő térszervezés, hogy mindennek meglegyen a helye, hogy legyenek állandó munkaállomások. Egy kis raktárban is ugyanolyan létfontosságú ez, mint egy nagy ipari csarnokban.

Ez függönnyel oldható meg a legkönnyebben, mivel nem fix megoldásról van szó, nem egy nehezen kezelhető falról, hanem egy könnyű ipari szalagfüggönyről. Térelválasztás függönnyel legtöbbször valamilyen speciális ipari függönnyel történik, pl. hegesztőfüggönnyel, ha hegesztésről van szó. Ez a függöny védi a szemet.

Az átfedés hőszigetelési szempontból is fontos, válassza átfedéses függönyeinket a nagyobb szigetelés érdekében.
függönyeink mindegyike minőségi termék, elkészítésükre nagy figyelmet fordítunk.

Egyedileg készülnek ez okból is kifolyólag, nem sablongyártás folyik nálunk!

Nálunk azt kap, amit kér, adja meg a méreteket telefonon vagy online, és mi legyártjuk a függönyt!

Függönyeink fontos kiegészítő védelmet nyújtanak ipari területen, raktárakban, uszodákban, áruházakban és még sorolhatnánk, hogy milyen sok területen, ugyanis sok jó tulajdonsága miatt egyre több különböző területen alkalmazzák.

A függöny felfüggesztése fontos dolog, mert ezt tartja az ipari függönyt és sok hatásnak, áthaladásnak, gépi vagy személyforgalomnak kell ellenállnia. Rozsdamentes vagy horganyzott kampósoros tartószerkezet és akasztófülek segítségével történik termékeink felszerelése.

A kampósoros tartószerkezet a rögzítés legelterjedtebb és legpraktikusabb típusa, lehetővé teszi az átfedések egyéni igények szerinti kialakítását, utórendeléseket, a szalagok kicserélését vagy leakasztását. Elhúzható felfüggesztést is vállalunk, melyet görgős vasalattal oldunk meg.

Ha Ön elküldi nekünk igényeit, mi azokat a gazdaságossági és műszaki szempontokat maximálisan figyelembe véve küldünk Önnek egy megoldási javaslatot és egy egyedi árajánlatot. Forduljon hozzánk bizalommal!